poniedziałek, 11 lipca 2016

Tęczowy młyn - Kielce

Jakiś czas temu skończyliśmy z Marcinem bardzo ważny dla nas kurs. Z tej okazji nasza grupa szkoleniowa zorganizowała spotkanie integracyjne w Kieleckim Hotelu Tęczowy Młyn. Spotkanie przebiegło w przemiłej atmosferze dzięki fantastycznym ludziom z którymi łączy nas wspólny cel, uświetniło je przepyszne jedzonko:

czekadełko - pasztet



 Przystawka - Sałata z buncokiem w sosie żurawinowym



Danie główne - Schab z ziołowej panierce z młodymi ziemniaczkami w sosie pieczeniowym o aromacie wędzonej śliwki podany z sałatką z rukoli z suszonymi pomidorami, parmezanem i orzechami


 Deser - Parfait truskawkowy z sosem miętowym (ach ten sos miętowy... mmmmmmmmmmm rozmarzyłam się...)



Gorące pozdrowienia dla naszej BRYGADY i ogromne wyrazy szacunku i ukłony dla Szefa
Kuchni i Mangera :) było pysznie.

8 komentarzy:

  1. Wygląda przepysznie-zwłaszcza danie główne mi się spodobało!!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a moim zdecydowanym faworytem jest deser, chociaż po tych wszystkich pysznościach ledwo go zmieściłam

      Usuń
  2. Każde danie super wygląda ale zdecydowanie moim faworytem jest deser :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nam też deser smakował najbardziej, zwłaszcza sos miętowy.

      Usuń
  3. Robią wrażenie te talerze ☺

    OdpowiedzUsuń
  4. Robią wrażenie te talerze ☺

    OdpowiedzUsuń

dziękuję za komentarz