tag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post8366284685556274832..comments2024-03-28T22:56:08.936+01:00Comments on Żeby życie miało smaczek...: szybka sałatka do obiadu. + KONKURS :) komu książkę? komu?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-55509181719211607512014-10-30T12:06:42.746+01:002014-10-30T12:06:42.746+01:00Oliwą skrapiamy po to by umożliwić przyswojenie &q...Oliwą skrapiamy po to by umożliwić przyswojenie "likopenu" z pomidorów (Likopen jest pomarańczowo-czerwonym barwnikiem występującym w postaci naturalnej w owocach i warzywach o czerwonej barwie. Głównym źródłem likopenu są pomidory i przetwory pomidorowe), i oczywiście do smaku. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-85342247609911691772012-07-19T19:00:59.095+02:002012-07-19T19:00:59.095+02:00oj dokładnie po prostu kocham to połączenie, czase...oj dokładnie po prostu kocham to połączenie, czasemcebulę zastępuję szczypiorkiem lub koperkiem, ale pomidory, ogórki i śmietana po prostu muszą byćAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-35388321422211235502012-07-19T16:33:25.656+02:002012-07-19T16:33:25.656+02:00Tez uwielbiam to połączenie i mimo, że nie jest na...Tez uwielbiam to połączenie i mimo, że nie jest najzdrowsze nie zamierzam z niego rezygnować. Jest pyszne, a szczególnie z sosem śmietanowym jak u Ciebie.Katshttps://www.blogger.com/profile/17149840881903078403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-26857315553896966052012-07-19T15:19:48.805+02:002012-07-19T15:19:48.805+02:00o proszę o sposobie z oliwą nie słyszałam :)o proszę o sposobie z oliwą nie słyszałam :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-62241101922443522762012-07-19T15:08:15.602+02:002012-07-19T15:08:15.602+02:00Podobno pomidora trzeba najpierw skropić oliwą, kt...Podobno pomidora trzeba najpierw skropić oliwą, która chroni zawartą w nim witaminę C, później można go mieszać z ogórkiem :) Chociaż nie zawsze oliwa pasuje, śmietanowy sos, to jednak śmietanowy sos ;)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.com