tag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post3571278619518272519..comments2024-03-18T08:52:01.286+01:00Comments on Żeby życie miało smaczek...: mizeriaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-88061304097414210302012-07-19T19:04:15.669+02:002012-07-19T19:04:15.669+02:00nigdy tak nie robiłam, najwyższy czas spróbować :)...nigdy tak nie robiłam, najwyższy czas spróbować :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-60347661675932931142012-07-19T15:21:55.059+02:002012-07-19T15:21:55.059+02:00Ja robię tak jak Ty :) Tylko nie odciskam ogórków,...Ja robię tak jak Ty :) Tylko nie odciskam ogórków, uwielbiam jak się zbierze dużo soku wymieszanego ze śmietaną i można tym polać ziemniaczki :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-60593192297340123022012-07-13T14:40:46.042+02:002012-07-13T14:40:46.042+02:00z octem winnym nigdy nie jadłam, najwyższa pora sp...z octem winnym nigdy nie jadłam, najwyższa pora spróbowaćAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-41924345714798824392012-07-13T14:39:40.116+02:002012-07-13T14:39:40.116+02:00muszę spróbować z cukrem :)muszę spróbować z cukrem :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12681720670795277086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-29739852368665912652012-07-12T19:53:19.019+02:002012-07-12T19:53:19.019+02:00Jeszcze dużo pieprzu, cukier i trochę octu winnego...Jeszcze dużo pieprzu, cukier i trochę octu winnego i dla mnie bez śmietany! Do tego kurczak , mniam...Beatahttps://www.blogger.com/profile/06590241715736330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4750541935757367848.post-67074988336708428112012-07-12T17:32:17.493+02:002012-07-12T17:32:17.493+02:00Ja dodaję szczyptę cukru do każdej, nawet wytrawne...Ja dodaję szczyptę cukru do każdej, nawet wytrawnej surówki. Pogłębia to smak warzyw. A mizerię robię albo wytrawnie (sól i szczypta cukru) lub na słodko (cukier i szczypta soli) ;)Agnahttps://www.blogger.com/profile/08175161296082983719noreply@blogger.com